Om oss

Vår vision

Klimakteriekollen.nu lanserades med visionen att bli Sveriges oas för frågor relaterade till klimakteriet.

Det du finner på sidan kommer att vara regelbundna publiceringar av informativa artiklar samt kvalitetssäkrade produkter avsedda att lindra klimakteriebesvär så som vallningar, nattliga svettningar och torra slemhinnor.

Vi som startade Klimakteriekollen

Det gifta paret Sara Holmboe, läkare, och Fredrik Holmboe, digital marknadsförare, startade tillsammans Klimakteriekollen för att kunna tillgodose det stora behov av uppdaterad information som finns i Sverige.

Hemsidan drivs vid sidan av det ordinarie arbetet makarna Holmboe utför och för att finansiera produktionen av artiklar finns det utvalda och kvalitetssäkrade produkter att köpa på sidan.

Rådfråga din läkare eller prova dig fram till en behandling som hjälper dig.

Det är idag onödigt att lida sig igenom klimakteriet, hjälp finns och på sidan har du en stor chans att hitta den bästa behandlingen mot klimakteriebesvär för dig.

Klimakteriekollen ägs av Dualia AB, 556923-2621, Viltorpsbacken 65, 162 70 Vällingby, Sverige.

Ett stort informationsbehov om klimakteriebesvär

Kvinnohälsa, och då framför allt relaterat till klimakteriet, är ett område som det sällan pratas öppet om. Någon upplever en vallning och skojar om att hon befinner sig i klimakteriet, men någon djupare diskussion om hur det påverkar livet sker sällan. I stället söker sig kvinnor ut på internet för att finna sina svar.

18 400 sökningar på ordet "klimakteriet" i genomsnitt per månad på Google i Sverige!

Så det är uppenbart, det finns ett behov av en oas med information om klimakteriet för kvinnor i övergångsåldern. Och det är här Klimakteriekollen kliver fram...

En fråga från oss till dig

Får du chansen att vid något tillfälle dela informationen om att Klimakteriekollen finns till en vän, familjemedlem eller släkting så tackar vi dig redan nu. Alla insatser att sprida information och öka kunskapsläget om klimakteriet är av godo.

Tack för att du har läst om oss, nu hoppas vi att du hittar svar på dina frågor är på sidan!